Skift charterferien ud med et krydstogt

Krydstogt

Vælg et rejseselskabEr charterferie efterhånden ”so last year”, så overvej et krydstogt i stedet. Her får du en række af de fordele, der også er ved charterferien – men du får også så meget mere.

På mange måder minder et krydstogt om en charterferie på et stort ressort. Du kan få all inclusive, hvor du betaler én gang, og så er alt gratis. Der er masser af forlystelser om bord, så du selv og børnene er godt underholdt undervejs med pool, shows osv.

Men samtidig har du også mulighed for at få langt flere oplevelser. Hvor charterferien går til ét bestemt sted, så vågner du op et nyt sted hver morgen på et krydstogt – og det er uden at skulle skifte hotel. Værelset følger dig så at sige rundt på hele ferien.

Hver dag er der arrangeret nye, spændende ture – men vil du hellere slappe af, kan du naturligvis også gøre det på skibet. Eller du kan tage ud på egen hånd. Valget er helt dit eget.

Hvor skal du sejle fra?

I princippet er der krydstogter i hele verden. Du kan f.eks. vælge at sejle fra København. Det er dejligt nemt, for så behøver du ikke engang sætte dig op i en flyver. Turene herfra går som regel rundt i Skandinavien og/eller til Rusland. Men der er også ture, der sejler til f.eks. Middelhavet.

Du kan også vælge at sejle rundt i Middelhavet. Her tager du f.eks. af sted fra Barcelona og kommer rundt til en lang række Middelhavslande.

Endelig er der jo også det ”klassiske” krydstogt, der udgår fra Miami og sejler til Bahamas. Det kræver godt nok en tur til USA, men så kan du jo kombinere det med en rundtur i Florida.