Se fodbold i England

Fodbold i England

Fodbolden kalderTræt af at se fodbold i Danmark. Så se fodbold i England i stedet.

Det kan du gøre på en såkaldt fodboldrejse, der er en rejse til et sted i Europa, hvor der spilles fodbold på noget højere plan end i Danmark.

Når du bestiller en fodboldrejse, får du billetter til en specifik kamp. Desuden får du også et hotel og i visse tilfælde og flybilletten med i den samlede pakke.

London, Manchester og Liverpool

Der er rigtig mange steder, hvor du kan se fodbold. Alle de største ligaer i Europa er repræsenteret, når det gælder fodboldture. Men skal det være nemt, så er England det oplagte valg – og her er en række forskellige muligheder.

London er det nemme valg. Det er både nemt og billigt at flyve til London, og hotelværelserne ligger også på en fornuftig pris. Samtidig er der meget at se og opleve i London udover selve fodbolden. Du kan se på seværdigheder, shoppe til du segner eller kaste dig ud i det sjove natteliv med både pubber og natklubber.

I London spiller bl.a. klubberne Arsenal og Chelsea – samt en række andre klubber i de lavere rækker. Så på en weekend er det muligt at se mere end én kamp.

Det er dog ikke kun i London, at der bliver spillet god fodbold. I Manchester ligger der to af de bedste fodboldhold i England: Manchester United og Manchester City. Og da det er forholdsvis nemt at komme fra København til Manchester, er det også et oplagt valg.

Endelig så er der jo Liverpool FC med Daniel Agger. Her er der garanti for et hårdt kæmpende fodboldhold – og ikke mindst et medrivende publikum, der vil gøre alt for, at deres hold vinder.