Hvad skal du opleve på en Dubai ferie?

Dubai over skyerne

Besøg DubaiDer er rigtig meget, som du kan opleve på en Dubai ferie. Og det er ligegyldigt, om du tager til Dubai på storbyferie eller på badeferie. For Dubai er nemlig en by, der har begge dele.

Tager du til Dubai for at få lidt sol og ellers slappe af, så er der masser af strande. Her bør du vælge et hotel, der ligger lige ud til en strand. Det lyder dyrt, men det behøver det ikke at være, for der er rigtig mange strande i Dubai.

Nogle af de områder, hvor du finder flest strande, er på palmeøen Palm Jumeirah og på på Jumeirah Beach. Omkring Dubai Marina er der også en del strandhoteller.

Vil du gerne opleve lidt andet, så er der ikke langt til de forskellige seværdigheder i taxa – en transportform der heller ikke koster alverden i Dubai.

Seværdigheder

Og der er rigtig mange forskellige seværdigheder i Dubai. Nogle af de bedste ligger i Downtown Dubai, hvor Burj Khalifa med sine over 800 meter tårner sig op over de andre. Du kan ikke komme helt op til toppen – men højt nok til at få en fantastisk udsigt ud over Dubai.

Lige nedenfor ligger Dubai Mall, der er intet mindre end verdens største shoppingcenter. Her finder du over 1200 butikker, så der er nok for alle.

Ønsker du at se lidt af det oprindelige Dubai, så bør du tage til Deira, hvor de originale bygninger ikke er erstattet af glas og stål. Kombiner evt. med en sejltur på Dubai Creek, og så får du en fantastisk oplevelse.