Hvad kan en storbyferie give dig?

Barcelona gadeliv

Hvorfor er der så mange, som elsker storbyferier? Rigtige mange danskere tager af sted på storbyferie flere gange om året, men hvad er det, som er så tiltrækkende ved en storbyferie?

Først og fremmest handler det nok om at komme lidt væk hjemmefra. Med en storbyferie kan du rive stikket ud for en enkelt weekend og få ladet batterierne op.

Samtidig er næsten alt muligt, hvis du tager til en storby. Du kan se spændende seværdigheder, shoppe-amok, spise på gode restauranter og kaste dig ud i det vilde natteliv. Det handler bare om, hvad du har lyst til.

Hvor?

Men hvor skal du så tage hen? Det kommer naturligvis meget an på, hvad det er, som du gerne vil.

Hvad giver en storbyferieElsker du at feste, så er Berlin en oplagt mulighed. Her kommer mange af de nyeste tendenser i nattelivet først til.

Og efterfølgende breder de sig så til resten af Europa.

En anden festlig by er Barcelona, der siges aldrig at sove.

I hvert fald er indbyggerne gode til at feste døgnet rundt – alle ugens dage.

LondonStår ferien på seværdigheder, så er en by som London helt fantastisk. Men også Rom kan byde på mange spændende ting. I det hele taget har de fleste storbyer en række spændende seværdigheder.

God mad finder du også de fleste steder. Paris er naturligvis i top med sin franske kogekunst, men også andre sydlandske byer som Barcelona og Rom er værd at besøge, hvis du kan lide god mad.

Endelig er der naturligvis London, hvor en række stjernekokke holder til.