Alternativ til teltet ved Gardasøen

Overnatning ved Gardasøen

Rejs gerne til GardasøenEr du ikke til overnatning i telt, så ligger der også en række gode hoteller ved Gardasøen. Så selvom camping er den mest populære overnatningsform ved søen, så behøver du ikke være en af dem, der ligger i telt.

Der er da også fordele ved at hotelværelse frem for et telt. For det første er der bekvemmeligheden. Du får en rigtig seng i stedet for at skulle ligge på en luftmadras. Et telt kan også blive rigtig varmt – noget som klares med en aircondition på et hotel.

Ønsker du et køkken, så du selv kan lave mad, så er hotelværelset til gengæld ikke den bedste løsning. Her skal du i stedet kigge efter enten en ferielejlighed eller en hytte på en campingplads.

Hytte eller ferielejlighed

Hytten giver mange af de fordele, som en campingplads også har. Det er f.eks. de mange legekammerater, som jeres børn kan finde her. Ofte er der også både legeland og store poolområder på de mange campingpladser ved Gardasøen. Det finder du ikke på samme måde i en ferielejlighed.

Til gengæld er en ferielejlighed noget større end en hytte (eller mobilhome) på en campingplads. Så har I brug for meget plads, f.eks. fordi I rejser flere sammen, så er en ferielejlighed ofte at foretrække.

Og der er da også områder med ferielejligheder, der kan tilbyde de samme faciliteter som pools og legepladser, som også campingpladserne har. Vælger I at overnatte sådan et sted, får I det bedste fra begge verdener.